ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Criza internă de la vârful PSD între președintele partidului Liviu Dragnea și premierul Mihai Tudose este aspru criticată de europarlamentarul Cătălin Ivan. Acesta amintește de faptul că în urmă cu puțin timp o criză similară a avut loc între Dragnea și pe atunci premierul Sorin Grindeanu.

„Dragnea este o văduvă neagră. Se îndrăgostește de fiecare premier, apoi îi omoară. PSD este într-un blocaj. Dragnea îi prezintă în partid la început pe fiecare ca fiind cel mai bun pentru funcția de premier, apoi vrea să scape de ei”, a precizat Cătălin Ivan, conform Digi24.

Europarlamentarul PSD susține că Mihai Tudose fiind cel responsabil de numirea miniștrilor are acum tot dreptul să îi înlăture din guvern pe cei cu probleme penale. În acest context, Cătălin Ivan reamintește și de problemele penale ale președintelui PSD și despre legăturile acestuia cu controversată firmă Tel Drum.

„Am înțeles că pe Liviu Dragnea nu-l interesează viitorul partidului, nici al țării, ci doar să fie câteva zile în plus liber, iar Tel Drum să mai ia niște contracte. Dar nu este necesar să ne facem de râs în Europa”, a afirmat Cătălin Ivan.