ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Invitat la o emisiune a postului de televiziune 6TV, istoricul Mircea Dogaru a abordat mai multe teme de interes la ora actuală.

Autor a numeroase cărți despre istoria românilor, tratând subiecte de la etnogeneza neamului până la al doilea război mondial și evenimente contemporane, Mircea Dogaru este un personaj care nu se sfiește să spună ceea ce gândește.

În cadrul emisiunii de la 6TV, Dogaru a abordat mai multe teme, începând cu istoria antică, creștinismul, bătălia dintre marile puteri, al doilea război mondial, dar și despre începuturile și sfârșitul Uniunii Europene. Acesta a afirmat, printre altele și că președintele Rusiei, Vladimir Putin, ar avea origini îndepărtate românești și că șeful de la Kremlin este un admirator al lui Vlad Țepeș.

Dogaru a mai spus că Putin l-a trimis la București pe Dughin pentru a afla cât mai multe despre Vlad Țepeș, iar ideologul rus l-a contactat, istoricul având mai multe volume dedicate domnitorului român.

"Putin are origini românești îndepărtate și are un cult pentru Vlad Țepeș, pe care-l consideră un model de lider justițiar. I-am dat toate cărțile mele despre Țepeș lui Dughin să le studieze și să le publice, dacă vrea, în ce limbă vrea. Dughin este un habotnic ortodox, ceea ce eu nu sunt", a spus Dogaru, referindu-se la faptul că este botezat romano-catolic.

Dogaru a mai spus că actuala Uniune Europeană este moartă și că de fapt trăim sub hegemonia unui imperiu german, manipulat la rândul său de Rusia. Acesta susține că președintele României este sub influență germano-rusă.

"Uniunea Europeană de azi este o Euro Germanie condusă de Merkel și manipulată de Rusia. Madam Merkel este mâna dreaptă a lui Putin.Marine Le Pen este o creație a stăpânilor UE, care vor să gestioneze criza, ca nu cumva să apară o dreaptă reală și să le dea planurile peste cap.


Președintele României a fost pus de Putin prin intermediul lui Merkel, fostul președinte a fost menținut în funcție cu sacrificarea a 19 miliarde de dolari, datoria istorică a Germaniei către România", a spus președintele SCMD.
 
Despre Guvernul Cioloș, Dogaru a spus că este "în parte, al marilor asasini mondiali economici, și în parte al lui Putin, prin intermediul lui Merkel. Rostul guvernului Cioloș este să extragă 1 miliard de euro pe lună pentru a-i  trimite marilor asasini economici".
 
Istoricul consideră că România este sub asaltul marilor asasini economici, care controlează viața politică și mass-media autohtonă.
 
"România este în război cu marii asasini economici mondiali, care sunt adevărații comuniști. Idealul globalist este idealul comunist: un melanj de oameni și popoare, care gândesc la fel, produc la fel, se îmbracă la fel, perfect controlați. Națiunea înseamnă ideal, înseamnă un stat. Cum să le convină marilor asasini economici așa ceva?

În politică, administrație și mass-media s-au impus din afară tot felul de persoane, care să ceară revoluții, condamnări și execuții, pentru a ne certa în continuu, iar în spatele acestei perdele să ni se fure și iarba de sub picioare.Sarea românească este dusă în Ucraina, reambalată și readusă în România și vândută tot nouă, la suprapreț", a spus el.
 
Dogaru este convins că se urmărește dezintegrarea României, prin dezlipirea Transilvaniei, Banatului și Maramureșului din teritoriul național.
 
"În cinci ani se urmărește crearea unui alt stat între Ungaria și România, format din Banat, Crișana, Ardeal și Maramureș, precum și unirea a ceea ce mai rămâne din România cu Basarabia. Ideea a fost preluată de la Iuliu Maniu de către grupul de la Cluj. În patru-cinci ani, vom pierde definitiv definitiv România, dacă nu ne vom trezi".

Acesta crede că SUA este singura țară care ne poate apăra, dar cu o condiție.
 
"Singura șansă a noastră este să-i atragem aici pe americani cu investiții. Altfel nu are nu au ce apăra. Nu cumpărat de avioane bune de aruncat la gunoi, nu tancuri știfturi, ci moduri de a face bani aici, doar așa ne vor apăra americanii", a spus el.
 
În ceea ce privește religia, Dogaru afirmă fără echivoc că adevăratul creștinism este ortodoxia, catolicismul fiind un amestec între ortodoxie și cultul păgân germanic al lui Odin sau Wotan.
 
"Creștinismul adevărat este ortodoxia. Romano-catolicismul este o mixtură între creștinism și cultul lui votan. Papii s-a visat cap al Bisericii și împărat laic, de-aici pornind conflictul dintre Vest și Biserica Răsăriteană", a spus Dogaru.