ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Are interesul PSD ca Statul Paralel să fie demantelat? se întreabă Iulian Capsali în editorialul său de debut din România Liberă.

Regizorul și publicistul spune că partidul de guvernământ își dorește o coabitare cu ceea ce se numește „statul paralel”.

„Întrebarea care se poate pune acum este: Are interesul PSD ca Statul Paralel să fie demantelat? Din câte se pare, PSD dorește în continuare o coabitare cu acesta, iar asta se observă din lipsa de reacție a partidului după dezvăluirile teribile apărute în presă. În țara transformată, prin serviciile secrete și procuratură, cu ajutorul acoperiților din presă, într-un Disneyland stalinist vopsit în curcubeu, cel mai mare pericol în această clipă este ca PSD-ul să dorească să folosească acest instrument de putere ocultă în interes propriu. 

Ar fi în spiritul acestui partid care cultivă ambiguitatea, dar care tocmai datorită pozițiilor lunecoase, de care corporatocratia globalistă profită continuu, a făcut să sufere nu numai clasa politică, dar și România în întregul ei. Întrucât acest intrument a fost creat pentru anihilarea partidelor stabile și pentru sprijinul unor forțe politice instrumentalizabile (de tipul USR, o creație spectaculoasă a serviciilor și a ONG-urilor Soros), care să schimbe în mod radical-revoluționar ordinea politico-soaciala, acest lucru nu se va întâmplă niciodată, chiar dacă, în clipă de față, voci himerice vor îndemna la o dulce, dar paralizantă, simbioză”, scrie Iulian Capsali în România Liberă.