ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Recentele acuzații ale deputatului Vlad Cosma împotriva DNA l-au făcut pe publicistul Iulian Capsali să afirme că instituția condusă de Laura Codruța Koveși  „fabrică dosare ca Secu' în anii '50, pe model sovietic”.

Editorialistul României Libere susține că Marea Unire este sărbărită „prin cedarea puterii reale unor maimuțe care se joacă cu briciul în gura Justiției”.

Iată declarația lui Iulian Capsali:


„Care ar fi limita?

Dosarul Ponta - Blair este „daună totală" pentru DNA. Care fabrică dosare ca Secu' în anii '50, pe model sovietic, riscând inclusiv relațiile externe ale statului unde au devenit stăpâni fără să-i aleagă nimeni. În afara corporatocrației „Soros", căreia îi slujesc cu fanatism, nu le mai pasă de nimic și de nimeni.

 
Kovesi și echipa se întrec pe sine în fiecare zi.Mai trebuie doar închise granițele, după ce Iohannis pleacă să se bronzeze în insule, lăsând în urmă un dezastru totalitar pe care l-a patronat și l-a folosit pentru conservarea unei pseudo-puteri, el nefiind altceva decât marioneta Statului Paralel.


Centenarul Marii Uniri este sărbătorit cu fast prin cedarea puterii reale unor maimuțe care se joacă cu briciul în gura Justiției.

Este abominabil ce se întâmplă azi, după 28 de ani de când oamenii au fost călcați cu TAB-urile și împușcați pentru Libertate.

Toți artizanii acestui marasm național sunt vinovați pentru distrugerea climatului social și a suveranității României, pentru batjocorirea sângelui vărsat de eroii Primului Război Mondial și al celor căzuți în Revolta împotriva tiraniei comuniste.

Modelele acestor ipochimeni sunt toți scelerații care au transformat secolul trecut într-o hecatombă unică în Istorie: Hitler, Mao, Stalin, Pol Pot șamd.

Pentru halul în care arată România, vor trebui să dea socoteală și aici, după legile omenești, căci în Veșnicie nu vreau să mă gândesc unde vor sfârși.

Ați „decapat" România!

I-ați pustiit pădurile, ați lăsat pământul la vânzare pentru străini, ați dat toate băncile, ați măsluit alegerile, ați batjocorit poporul care și-a luat câmpii în exod; infectați ideologic Muzeul Țăranului Român, Familia, Biserica, TOT CE AVEM MAI SFÂNT!”