Fata a apucat să sune la serviciile de urgență, 112, dar Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) și Poliția s-au întrecut în gafe, astfel că atunci când au ajuns la ea, era prea târziu.

„Două cazuri de fetițe răpite în ultima vreme. Una cu concursul Statului, care și-a folosit toate resursele - Direcția de protecție a copilului împreună cu procurori, polițiști șamd, o adevărată industrie a adopțiilor care a împânzit România și găsește portițe pentru "exportul" de copii. Totul la intervenția ambasadei SUA, părinții fiind cetățeni americani. S-au folosit acte false, un pașaport cu poză făcută cu telefonul, Sorina neputând să fie dată în adopție întrucât avea un frate biologic în țară. 
Nu a contat nimic, a fost luată ca un miel la tăiere și dusă din țară.

O altă nenorocire s-a întâmplat astăzi: o fetiță răpită care a sunat ieri DE TREI ORI la 112, o rețea pentru apeluri de urgență administrată de STS. A fost localizată greșit - STS a furnizat o arie în Munții Apuseni și trei locații greșite. După ce bănuiala s-a oprit asupra unei locații din orașul Caracal, în loc să spargă ușa așa cum fac în alte cazuri, inclusiv de corupție, organele statului au pândit să nu iasă și să nu între nimeni, vreme de câteva ore, până au primit mandatul de percheziție. 
Au mai găsit resturi umane și bijuteriile a 4 (patru) fete ce au fost tranșate și arse cu acid de criminalul în serie, care își lua victimele de pe marginea drumurilor din comunele din jurul orașului, cu mașina proprie, tinere fete care stăteau la ocazie.

„Fata dispărută de la Dobrosloveni a sunat aseară, a anunțat: mă aflu într-o casă mare, veche, aproape părăsită, iarbă multă în curte, boscheți și are doi câini lupi, e într-un service. În momentul acela criminalul i-a luat telefonul: «Cu cine vorbești?»(...) Dimineață la ora 4.00 se auzea – «Lasă-mă, că mă omori! Lasă-mă, că mă omori!». Au sunat vecinii la 112, au venit 3-4 echipaje de poliție și s-au plimbat pe stradă prin fața curții până la ora 6,00. La ora 6,00 au intrat în curte pentru că atunci au obținut mandat de percheziție"

Statul este captiv unor centre de comandă străine și are instituțiile puse în solda acestora, pentru acapararea totală a politicului. STS și-a folosit resursele pentru o amplă operațiune de fraudare a votului la ultimele alegeri, dovedită chiar din actele BEC, prin care a dat lovitură de grație celui mai mare partid din România, al cărui lider începuse să devină preocupat de SUVERANITATEA României. În schimb este incapabil să dea coordonatele unui copil aflat în pericol de moarte.

România, apără-ți copiii!
Voi fi prezent la acest protestul organizat de Platforma Împreună în apărarea copiilor români desconsiderați de autorități.
Sâmbăta această, pe 27 Iulie, ora 18,00
P-ța Universității”

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews