ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Noile tribulații care zguduie scena politică românească în Anul Centenarului au trezit o reacție foarte dură din partea regizorului și scenaristului Iulian Capsali.

Acesta spune că liderii PSD au fost școliți de fostul șef al SRI, George Maior și au crezut „că pot împăca capra lor râioasă cu varza serviciilor dependente de globaliști”.

„Strategii imbecili ai PSD, școliți de alde Maior, au crezut că pot împăca capra lor râioasă cu varza serviciilor dependente de globaliști.

Se trezesc, încet, după ce sunt stânși de ouțe în menghina justiție/servicii-DNA. Prostia lor (nu e naivitate!) costă stabilitatea politică a României. Iar nenorocirea face ca acest partid compromis și incapabil de o direcție limpede, cu o strategie de tipul pișatului boului (dar singurii care știu să guverneze cât de cât, că PNL-ul sau USR-ul au alonja unui bolnav de nanism apucat de streche), să țină captiv electoratul conservator al țării, așa cum a făcut-o zeci de ani CV Tudor, o altă făcătură securistă”, a scris Capsali.
 
Acesta afirmă că România este ultimul bastion al globalismului în zonă.
 
„Am ajuns, grație unor capete seci și a "elitelor" ariviste, capul de pod al globalismului în spatele blocului identitar Vișegrad, cel care mai ține steagul Europei creștine.
Suntem trădătorii Europei! Iar la televizor, unde se perindă mereu aceiași acoperiți, aceasta este un motiv de mândrie, de... rezistență.
O țară mare, importantă, care acum 100 de ani își împlinea idealul național, este astăzi o remorcă antihristică.

Cred că această stare de fapt va trebui să înceteze rapid, dacă nu vrem să dispărem de pe pământul sfințit de sângele martirilor și eroilor, înglodați - ferească Dumnezeu! - în spurcăciunea apostaziei și a ticăloșiei”, a încheiat Iulian Capsali.