Rezultatele alegerilor din Statele Unite ale Americii au fost așteptate cu sufletul la gură de către cetățenii de peste Ocean, dar și de americanii din întreaga lume.

Nici Ambasada SUA de la București nu a făcut excepție. Doar că succesiunea postărilor arată că rezultatul scrutinului le-a provocat noduri în gât lui Hans Klemm și compania. Prima postare, de acum 11 ore - „La noaptea alegerilor sărbătorim tot ce înseamnă America” , respectiv cea de-a doua postare, de-acum 8 ore - „Don't stop believin'/Hold on to the feelin'" - cu trupa Forțelor Aeriene ale SUA, Touch'n Go. Noaptea alegerilor continuă”, reflectau entuziasmul faptului că Hillary Clinton era mare favorită la victorie. 

Acum 5 ore însă, adică în jurul orelor 08:00, Hans Klemm și compania încă așteptau „rezultatele alegerilor din SUA”, postare care a rămas neschimbată, deși câștigătorul alegerilor este cunoscut încă din jurul orelor 09:00, ora României, atunci când John Podesta șeful de campanie al democraților anunțase simpatizanții să plece acasă, iar avansul lui Donald Trump era hotărâtor.

Anunțul oficial, urmat de admiterea eșecului de către tabăra lui Hillary, probabil a înghețat atmosfera din ambasada de la București, având în vedere că Hans Klemm și compania sunt simpatizanți democrați.Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews