ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rezultatele alegerilor din Statele Unite ale Americii au fost așteptate cu sufletul la gură de către cetățenii de peste Ocean, dar și de americanii din întreaga lume.

Nici Ambasada SUA de la București nu a făcut excepție. Doar că succesiunea postărilor arată că rezultatul scrutinului le-a provocat noduri în gât lui Hans Klemm și compania. Prima postare, de acum 11 ore - „La noaptea alegerilor sărbătorim tot ce înseamnă America” , respectiv cea de-a doua postare, de-acum 8 ore - „Don't stop believin'/Hold on to the feelin'" - cu trupa Forțelor Aeriene ale SUA, Touch'n Go. Noaptea alegerilor continuă”, reflectau entuziasmul faptului că Hillary Clinton era mare favorită la victorie. 

Acum 5 ore însă, adică în jurul orelor 08:00, Hans Klemm și compania încă așteptau „rezultatele alegerilor din SUA”, postare care a rămas neschimbată, deși câștigătorul alegerilor este cunoscut încă din jurul orelor 09:00, ora României, atunci când John Podesta șeful de campanie al democraților anunțase simpatizanții să plece acasă, iar avansul lui Donald Trump era hotărâtor.

Anunțul oficial, urmat de admiterea eșecului de către tabăra lui Hillary, probabil a înghețat atmosfera din ambasada de la București, având în vedere că Hans Klemm și compania sunt simpatizanți democrați.