ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Răsturnare de situație în cazul cartelelor de telefon ce ar fi fost folosite de teroriști pentru comiterea atentatelor de la Bruxelles.

Jurnalistul Dan Alexe susține că a contactat Parchetul din Bruxelles pentru a se convinge dacă afirmațiile premierului Dacian Cioloș sunt adevărate. Acesta afirmă că oficialii belgieni au negat informațiile oferite de șeful Guvernului de la București.

"Am sunat azi la parchetul din Bruxelles să întreb dacă există vreo informație în legătură cu numerele de telefon prepay românești folosite de teroriști.
Așa a zis premierul Dacian Cioloș: — "Au fost folosite cartele prepay din România pentru pregătirea de atentate în UE."
La parchet (am si o antenã firavã acolo), după ce s-au lămurit că nu e vorba de Armenia, ci de România (lumea pe-aici stã prost cu geografia), mi s-a confirmat (spre ușurarea mea) că nu, nici unul din teroriști nu avea telefon prepay de România.
La fel și la Paris, unde am căutat să aflu și mai viclean. Nada, nimeni. Doar telefoane franceze și belgiene.
Bref, de unde a aflat Cioloș că teroriștii aveau cartele prepay românești? Să fie serviciile românești atât de competente încât să știe ce nu divulgă public cele franceze și belgiene? Drace, uite în sfârșit un motiv de mândrie", a scris Dan Alexe pe facebook.