Jurnalistul Ion Cristoiu îl consideră pe realizatorul TV Mihai Gâdea ca posibil candidat din partea P.S.D. la alegerile prezidențiale, după ce a fost testat în sondajele interne de partid, pe modelul realizatorului TV Rareș Bogdan, nominalizat ulterior cap de listă al PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, relevă Mediafax.

„Din sursele pe care le am eu și vă dau această știre, este, s-ar putea să fie domnul Mihai Gâdea. Se lucrează de mai mult timp, ca și în cazul lui Rareș. Puțină lume știe că în cazul lui Rareș Bogdan s-a lucrat vreo două luni cu sondaje. Sondajele am înțeles că îl dau ca un candidat, care nu e om din PSD. Cred, după părerea mea, că invitarea USR-iștilor face parte dintr-o strategie de a-și îmblânzi adversarii. Sigur că dumneavoastră sunteți uimită și vă uitați la mine. Eu cred că va candida și ar putea să și câștige. Ca și Rareș Bogdan, el nu este un moderator, jurnalist, dacă ați observat. El la discursuri e mai bun”, a afirmat jurnalistul la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”.

Acesta a adăugat că Mihai Gâdea ar fi fost propus prezidențiabil de fostul premier Adrian Năstase:

„După părerea mea, dl. Năstase l-a propus și de aia s-a și dus la Viorica Dăncilă. Dl. Năstase a anunțat oficial că ar trebui să fie cineva din societate civilă. După părerea mea, acesta este Mihai Gâdea, se lucrează de mai mult timp la sondaje. Și tot după părerea mea, are foarte mari șanse să câștige, pentru că, pe de o parte, este patriarhul PSD-iștilor, electoratului P.S.D. Nu e Tăriceanu. Electoratul P.S.D. nu are încredere în Tăriceanu”, a spus jurnalistul Ion Cristoiu.

„Trebuie găsite la cap de liste niște vedete. Eu nu mă refeream la Carmen Avram, mă refeream la Sandra Stoicescu, vedetă. Gâdea nu este perceput numai ca jurnalist, ci și ca un politician cumva”, a concluzionat jurnalistul.

Emisiunea „Gândurile lui Cristoiu” poate fi urmărită duminică seara, pe MEDIAFAX și Gandul.info, de la ora 17:00.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews