Jurnalistul Ion Cristoiu îl consideră pe realizatorul TV Mihai Gâdea ca posibil candidat din partea P.S.D. la alegerile prezidențiale, după ce a fost testat în sondajele interne de partid, pe modelul realizatorului TV Rareș Bogdan, nominalizat ulterior cap de listă al PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, relevă Mediafax.

„Din sursele pe care le am eu și vă dau această știre, este, s-ar putea să fie domnul Mihai Gâdea. Se lucrează de mai mult timp, ca și în cazul lui Rareș. Puțină lume știe că în cazul lui Rareș Bogdan s-a lucrat vreo două luni cu sondaje. Sondajele am înțeles că îl dau ca un candidat, care nu e om din PSD. Cred, după părerea mea, că invitarea USR-iștilor face parte dintr-o strategie de a-și îmblânzi adversarii. Sigur că dumneavoastră sunteți uimită și vă uitați la mine. Eu cred că va candida și ar putea să și câștige. Ca și Rareș Bogdan, el nu este un moderator, jurnalist, dacă ați observat. El la discursuri e mai bun”, a afirmat jurnalistul la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”.

Acesta a adăugat că Mihai Gâdea ar fi fost propus prezidențiabil de fostul premier Adrian Năstase:

„După părerea mea, dl. Năstase l-a propus și de aia s-a și dus la Viorica Dăncilă. Dl. Năstase a anunțat oficial că ar trebui să fie cineva din societate civilă. După părerea mea, acesta este Mihai Gâdea, se lucrează de mai mult timp la sondaje. Și tot după părerea mea, are foarte mari șanse să câștige, pentru că, pe de o parte, este patriarhul PSD-iștilor, electoratului P.S.D. Nu e Tăriceanu. Electoratul P.S.D. nu are încredere în Tăriceanu”, a spus jurnalistul Ion Cristoiu.

„Trebuie găsite la cap de liste niște vedete. Eu nu mă refeream la Carmen Avram, mă refeream la Sandra Stoicescu, vedetă. Gâdea nu este perceput numai ca jurnalist, ci și ca un politician cumva”, a concluzionat jurnalistul.

Emisiunea „Gândurile lui Cristoiu” poate fi urmărită duminică seara, pe MEDIAFAX și Gandul.info, de la ora 17:00.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews