ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Radu Moraru lansează o acuzație gravă la adresa generalilor Coldea și Predoiu, despre care spune că sunt la curent cu traficul de ființe umane, căruia îi cad victime fete și femei tinere din zone sărace, precum a fost cazul Alexandrei din Caracal.

Într-un editorial din România Liberă, Moraru afirmă că acești doi generali „fac echipă demult și împreună l-au ajutat pe Iohannis să câștige alegerile în 2014.Tot prin ICCJ, prin șefa de atunci, Livia Stanciu. Judecătoarea a amânat procesul lui Iohannis exact cât a trebuit și, în loc să fie condamnat, Klaus a ieșit președinte”.


Cel supranumit „Nașu” mai spune că SRI și SIE au știut, „au știut încă din 2005 despre rețeaua criminală care răpește minore, le violează și apoi le exploatează sexual, inclusiv la export!”, inclusiv la cel mai înalt nivel.

„ În cazul răpirilor și exportului ulterior de minore, atribuțiile revin exclusiv SRI și SIE ! Să ne aducem aminte de implicarea lui Coldea și SIE în cazul „răpirea celor 3 ziariști”!

Așadar, avem cei mai grei baștani ai SRI și SIE care încă din 2005 știau și nu au făcut nimic să oprească miile de răpiri de adolescente și adolescenți.

Cazul Caracal nu ar fi fost posibil dacă acești 2 criminali se implicau.

Fiindcă știau! O spune chiar gen. Predoiu! Că fratele lui, lucrător SRI în misiune, a frecventat bordelul cu minore! Deci știa și SIE, dar și SRI, de la propriul lucrător! Sau măcar din dosarul DIICOT care zace și astăzi cu praful pe el!

Înțelegeți acum modul în care Coldea l-a șantajat pe Predoiu, ca între generali… Doi criminali care au permis multe crime și mulți copii au fost mutilați pe viată.

Și toți se fac că plouă! Și candidații acestor generali nemernici, și Iohannis, și Dăncilă, și actualii șefi ai Serviciilor Secrete, chiar și presa! Fiindcă le e teamă sau sunt sclavii direcți ai celor 2 generali! Doi oameni extrem de periculoși și extrem de bolnavi și întunecați la minte!

Aceasta e România confiscată de SECURIȘTI și păpușile lor din politică!

Barna, Ponta, Tăriceanu, Diaconu – vă simțiți bine?!

Iohannis, Dăncilă, Hellvig, Vlase – dormiți bine?!

SRI și SIE, ce ați făcut în ultimii 15 ani în cazul acestor mii de răpiri de adolescenți?!

Ați știut! 

Ați avut un sere-ist în misiune! Așa zice generalul Predoiu!

În afară de bordelul Shanghai din București, despre celelalte rețele din zonele sărace ale României nu ați aflat? Caracal, Vaslui, Târgu Jiu etc.?!?!

Repet, răpirile și exportul de „carne vie" sunt strict atributele SRI și SIE!!!

Eu bănuiesc că de fapt, așa cum ăștia vor să controleze Președintele României, cea mai înaltă poziție în Stat, exact așa au patronat și industria de prostituție cu minori! Doi generali multi-medaliații și mult înstelații: generalii Coldea și Predoiu”, a scris Radu Moraru în România Liberă.