Jurnalistul Radu Moraru lansează o acuzație gravă la adresa generalilor Coldea și Predoiu, despre care spune că sunt la curent cu traficul de ființe umane, căruia îi cad victime fete și femei tinere din zone sărace, precum a fost cazul Alexandrei din Caracal.

Într-un editorial din România Liberă, Moraru afirmă că acești doi generali „fac echipă demult și împreună l-au ajutat pe Iohannis să câștige alegerile în 2014.Tot prin ICCJ, prin șefa de atunci, Livia Stanciu. Judecătoarea a amânat procesul lui Iohannis exact cât a trebuit și, în loc să fie condamnat, Klaus a ieșit președinte”.


Cel supranumit „Nașu” mai spune că SRI și SIE au știut, „au știut încă din 2005 despre rețeaua criminală care răpește minore, le violează și apoi le exploatează sexual, inclusiv la export!”, inclusiv la cel mai înalt nivel.

„ În cazul răpirilor și exportului ulterior de minore, atribuțiile revin exclusiv SRI și SIE ! Să ne aducem aminte de implicarea lui Coldea și SIE în cazul „răpirea celor 3 ziariști”!

Așadar, avem cei mai grei baștani ai SRI și SIE care încă din 2005 știau și nu au făcut nimic să oprească miile de răpiri de adolescente și adolescenți.

Cazul Caracal nu ar fi fost posibil dacă acești 2 criminali se implicau.

Fiindcă știau! O spune chiar gen. Predoiu! Că fratele lui, lucrător SRI în misiune, a frecventat bordelul cu minore! Deci știa și SIE, dar și SRI, de la propriul lucrător! Sau măcar din dosarul DIICOT care zace și astăzi cu praful pe el!

Înțelegeți acum modul în care Coldea l-a șantajat pe Predoiu, ca între generali… Doi criminali care au permis multe crime și mulți copii au fost mutilați pe viată.

Și toți se fac că plouă! Și candidații acestor generali nemernici, și Iohannis, și Dăncilă, și actualii șefi ai Serviciilor Secrete, chiar și presa! Fiindcă le e teamă sau sunt sclavii direcți ai celor 2 generali! Doi oameni extrem de periculoși și extrem de bolnavi și întunecați la minte!

Aceasta e România confiscată de SECURIȘTI și păpușile lor din politică!

Barna, Ponta, Tăriceanu, Diaconu – vă simțiți bine?!

Iohannis, Dăncilă, Hellvig, Vlase – dormiți bine?!

SRI și SIE, ce ați făcut în ultimii 15 ani în cazul acestor mii de răpiri de adolescenți?!

Ați știut! 

Ați avut un sere-ist în misiune! Așa zice generalul Predoiu!

În afară de bordelul Shanghai din București, despre celelalte rețele din zonele sărace ale României nu ați aflat? Caracal, Vaslui, Târgu Jiu etc.?!?!

Repet, răpirile și exportul de „carne vie" sunt strict atributele SRI și SIE!!!

Eu bănuiesc că de fapt, așa cum ăștia vor să controleze Președintele României, cea mai înaltă poziție în Stat, exact așa au patronat și industria de prostituție cu minori! Doi generali multi-medaliații și mult înstelații: generalii Coldea și Predoiu”, a scris Radu Moraru în România Liberă.

 



Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews