ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Răzvan Ioan Boanchiș îl ironizează pe liderul USR, Dan Barna - după ce acesta s-a comparat cu Gheorghe Hagi în privința realizărilor profesionale în urma dezvăluirilor Rise Project -  spunând că pentru victoria împotriva Norvegiei, echipa României ar fi avut nevoie nu de mai mult timp, ci de jucători mai buni, adică de „Fred și Barna de la USR”.

„Să ne întoarcem la desene animate, că sunt mai frumoase. Nu ne-au lipsit doar câteva minute să batem Norvegia. Ne-au lipsit și cei mai buni jucători, adică Fred și Barna de la USR. După ce i-au eșuat câteva proiecte cu bani europeni, domnul Barna s-a comparat cu Hagi – "e ca și cum ne-am supăra pe Hagi fiindcă n-a înscris de fiecare dată.” Nu-l acuz prea tare pe Barna. Și eu am comparat-o pe Codruța Kovesi cu Mihaela Peneș.
 
Cele două seamănă fizic și nu numai. Fiecare a fost campioană olimpică pe partea ei (una la aruncarea suliței, cealaltă la aruncarea cu dosare) și amândouă sunt grațioase. Cât despre domnul Barna, e bine că am aflat că șeful partidului de incoruptibili și-a angajat, pe bani europeni, surioara și tovarășii de joacă de la școală. Mai toate proiectele derulate astfel au eșuat. Se mai întâmplă, așa e în sport. Totuși, domnule Barna, există o diferența între dumneavoastră și Hagi. După ce a ratat un penalty în meciul cu Bulgaria, iar echipa României a văzut Euro 1992 la televizor, Hagi n-a luat primă de calificare”, scrie Jurnalistul Răzvan Ioan Boanchiș, într-un editorial publicat de Național.
 
Meciul România - Norvegia s-a încheiat la egalitate, 1-1, după ce echipa noastră a fost egalată în minutele de prelungiri de către nordici.