ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele României, Klaus Iohannis, s-a aflat în cursul zilei la Craiova, unde a participat la lansarea unui nou model de către fabrica Ford din Cetatea Băniei.

Iohannis a afirmat că prioritatea oricărui Guvern trebuie să fie infrastructura.
 

„În atragerea de investiții, administrația locală are un rol cheie pe care îl încurajez să devină regulă și nu excepție. Știm cu toții că una din cerințele esențiale este asigurarea unei infrastructuri de calitate. Pentru a beneficia de investiții mai mari, mai performante, pentru a reduce din diferențele regionale mari existente în România infrastructura de transport trebuie să fie prioritatea zero a oricărui Guvern", a declarat Iohannis.
 
Despre scandalul din PSD, președintele s-a poziționat de partea primului ministru.

„Eu cred că premierul e de bună-credință și dorește să aibă o echipă performantă", a spus liderul de la Cotroceni.

Șeful statului a precizat că atât el, cât și românii doresc ca PSD "să vină cu niște rezultate tangibile".

"Dacă e nevoie de o remaniere pentru așa ceva, atunci remaniere să fie. Trebuie să fim foarte serioși aici. Dacă și acest Guvern ar cădea, atunci cu siguranță ar trebui să-mi pun întrebarea la modul extrem de serios dacă PSD ar mai avea capacitatea să guverneze. Deocamdată nu suntem în această situație", a spus Iohannis.