ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Klaus Iohannis a reluat cerințele către Guvernul condus de Sorin Grindeanu de a abandona demersurile privind grațierea și modificarea Codurilor penale.

Președintele României precizează că Guvernul trebuie să asculte de voința cetățenilor și recomandă retragerea acestei ordonanțe pentru ca oamenii să nu mai iasă în stradă.

„Guvernul nu poate să treacă peste voința cetățenilor, care este suverană. Vocea oamenilor nu mai poate fi ignorată! O democrație solidă este una în care majoritățile nu abuzează de drepturile lor doar pentru că dețin, vremelnic, puterea. Solicit Guvernului să abandoneze demersurile privind grațierea și modificarea Codurilor penale. România are doar de pierdut din prelungirea acestei situații care a scos zeci de mii de români în stradă.”, a scris președintele pe contul său de Facebook.

 

Guvernul nu poate să treacă peste voința cetățenilor, care este suverană. Vocea oamenilor nu mai poate fi ignorată! O...

Posted by Klaus Iohannis on Monday, January 30, 2017