ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Nominalizarea lui Mihai Răzvan Ungureanu la şefia SIE de către preşedintele Klaus Iohannis este criticată şi de postul de radio Europa Liberă.

Sursa citată subliniează faptul că readucerea lui Ungureanu pe scena politică este un indiciu că preşedintele Klaus Iohannis continuă, în folos personal, reciclarea grelei moşteniri a lui Traian Băsescu. Postul de radio foloseşte cuvinte dure despre MRU: s-a acoperit de ridicol sau fost şef al studenţilor comunişti. Mai mult, spune Radio Europa Libera, preşedintele continuă, în folos personal, reciclarea grelei moşteniri a lui Traian Băsescu.

"Klaus Iohannis a profitat de confuzia parlamentarilor şi a anunţat, după adoptarea strategiei, şi numele celui pe care-l propune la Serviciul de Informaţii Externe. Este Răzvan Ungureanu, premierul cu cel mai scurt mandat postrevoluţionar. Acesta a mai trecut pe la SIE dovedind că poate adapta limba lipsită de conţinuturi a diplomaţiei la secretomania serviciului. Pentru unii liberali din nucleul tare al partidului, resuscitarea lui Răzvan Ungureanu care s-a acoperit de-a lungul ultimilor ani de ridicolul unor pălării politice prea mari este semnul că preşedintele continuă, în folos personal, reciclarea grelei moşteniri a lui Traian Băsescu. Votul pentru numirea fostului şef al studenţilor comunişti în fruntea serviciului de informaţii externe va fi a doua ocazie în care va fi pusă la lucru majoritatea spontană din Parlament", se arată în comentariul Europa Liberă citat de Flux24.ro.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews