ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Administrația Prezidențială a transmis prin vocea purtătorului de cuvânt, Mădălina Dobrovolschi, că președintele Klaus Iohannis a vorbit cu premierul Sorin Grindeanu despre măsurile luate de guvernul pe care îl conduce și cu această ocazie l-a invitat împreună cu ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan, pentru o analiză clarificatoare, miercuri, la Palatul Cotroceni.

„Președintele României vrea să afle direct de la premier care sunt planurile guvernului în legătură cu bugetul pe 2017. Este o discuție necesară pentru că există foarte multe îngrijorări în legătură cu sustenabilitatea acestor măsuri și efectele pe care le-ar putea avea asupra economiei", a afirmat Mădălina Dobrovolschi.

Purtătorul de cuvânt al președintelui a mai afirmat, de asemenea, că în cadrul discuțiilor pe care Iohannis le-a avut cu premierul Grindeanu, șeful statului a cerut informații și clarificări pentru felul în care autoritățile acționează în contextul problemelor cauzate de vreme rece.