ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Absolut, dar absolut nicio noutate cu demantelarea PSD-ului. Cine mă urmărește, știe că am anunțat-o de mult.

Cine mai cunoaște ce se întâmplă prin lume, știe sau măcar a auzit despre operațiunea „Mani pulite" condusă din umbră de Deep State, prin care ABSOLUT TOATE PARTIDELE IMPORTANTE (Socialist, Creștin-democrat, Liberal) din Italia au fost făcute zob chiar la începutul anilor '90, țara intrând pe mâna tehnocraților, unii dintre ei proveniți din marile bănci mondiale.

„Mani pulite" a fost precursoarea operațiunii „Corupția ucide".

Implementată în România prin DNA, în clădirea căruia exista un birou al FBI, și de SRI, care a semnat PROTOCOALE SECRETE cu toate instituțiile din Justiție și Procuratură care au măcelărit mii de destine, operațiunea și-a urmat pașii.

Totul cu concursul direct al ambasadelor, rolul de pivot fiind jucat de cea a SUA (începând cu Gittenstein, terminând, sperăm, cu Klemm) și al Bruxelles-ului, care a și promovat-o pe mediocra cu suflet de stalinistă Kovesi, pentru merite deosebite în conservarea intereselor concernelor germano-franceze și teroarea distructivă prin care a fost hăcuită clasa politică, dar și resturile de economie cu capital românesc.

Diferența este că Italia nu a trecut prin cei 43 de ani de dictatură comunistă și nu are servicii cu accesare strict externă, există un capital italian puternic, au oameni de afaceri care pot susține mișcări politice sau presa independentă.

Dar chiar și așa, după aproape 30 de ani de la demararea operațiunii, abia reușește să își revină, între timp globaliștii otrăvind școlile cu ideologie homosexualistă pe de o parte, deschizând larg ușile migrației pe de alta.

Ceea ce se va întâmpla și la noi, pas cu pas.

După aneantizarea PNȚ-ului, a urmat și infiltrarea PNL-ului cu gelatine securisto-băsiste, promovarea globaliștilor soft (deși la tineret Mara Mareș este una hard) și obedienți ai Sistemului de tipul Ludovic Orban, fiu de securist stalinist care a scăpat de dosarul DNA prin țopăieli în Piața Victoriei; gargaragiul pitoresc Rareș Bogdan, prieten cu gen. Izmană-Sufragerie-Oprea, care l-a părăsit pe Coldea și a intrat în gruparea lui Helvig.
Acum sunt conduși de un gauleiter anti-român, autoritar și rudimentar.

După ce ONG-urile Soros și SRI-ul lui Coldea au construit USR-ul, a urmat demantelarea PSD-ului prin încarcerarea liderului după europarlamentare, în urma unui proces grotesc - nici în Italia nu a îndrăznit Justiția să închidă lideri de partide, mai ales pentru INSTIGARE la abuz în serviciu, după ce prejudiciul de 8000 euro a fost recuperat, făptașii fiind exonerați.

După scurtul episod Dăncilă, partidul este ocupat azi de securiști acoperiți. Pentru că PSD "trebuie să se reformeze" ca să nu fie distrus, așa cum cere neghiobul Johannis.

Ce înseamnă „reformarea" în accepția Serviciilor globaliste și a marionetelor politice?

Exsangvinarea, extragerea „sângelui" românesc, a tot ce ține de interesul economic, cultural local și înlocuirea lui cu lichid progresist (LGBT, asexualizarea/gender, migrație, deznaționalizare, aculturație etc). Economic, resurse naturale donate marelui capital, piață de desfacere și mână de lucru ieftină pentru export, iar la intern mână de lucru pentru corporații, lanțuri de retail, zilieri în agricultură pe pământul arabil vândut străinilor șamd.

Am explicat de ani de zile că în acest modus operandi globalist intră, după zdrobirea sau fagocitarea partidelor naționale, atacul la Biserică, singurul ax de vertebrare a neamului românesc.

Atacul este proiectat din exterior, prin partide, deontologi și presă, dar și prin presiuni interioare, inclusiv prin cerința imperioasă a "intelectualilor creștini" ca Biserica "să se reformeze", să devină mai permeabilă la "occidentalizare", să fie alături de forțele politice progresiste, fiind acuzată ca fiind prea "pesedistă".

Deja sunt preoți ortodocși, unii extrem de mediatizați, care se arată simpatizanți ai USR, partid ultra-globalist, antinațional și anticlerical.

Care ar fi concluzia?

Una singură: lupta trebuie dusă continuu, fără oprire.

Falsul conservatorism băsisto-macovist, cu sprijinul Sistemului, va încerca să preia, printr-o mișcare astroturfing, segmentul viabil care a susținut Referendumul. Nu va reuși.

E limpede, e nevoie ACUM de o forță politică suveranistă.

Sfatul meu este: cui îi este frică de șantaj, de pușcărie, să nu intre în politica națională!

E momentul în care Țara are nevoie de bărbați.