ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mutarea acribiei impozitării de pe marile corporații pe gospodării într-o țară lipsită de cultură economică și unde puțini își vor permite să plătească un consultant fiscal, arată doar că guvernul PSD - ALDE este incapabil să se opună ambasadelor, deși au o majoritate confortabilă în Parlament.

Nu prin impozitarea meditațiilor și prin deducerea TVA-ului la vopseaua folosită în renovarea apartamentelor se vor aduce bani la bugetul țării, ci prin stoparea hemoragiei financiare a corporațiilor care își externalizează profiturile enorme.

Nu mai vorbesc de faptul că Agricultura, care ar putea schimba în scurt timp fața României prin reforme care să dea valoare micii ferme și ar aduce înapoi acasă țăranii care au inițiativă și putere de muncă (ce sunt obligați acum să presteze munci în Vest), este complet abandonată.

Iar asta se observă imediat prin calitatea lamentabilă a ministrului de resort și prin incapacitatea de a da legi care să oprească vânzarea pământului către străini, care să sprijine cooperativele și procesarea alimentelor în făbricuțele care ar trebui să impânzească țara.

Din țară importatoare de alimente, am deveni doar în câțiva ani țară exportatoare, așa cum ar fi normal la înzestrarea naturală dată de Pronie.

Astfel, prin lipsa de curaj și de viziune a guvernanților, România rămâne în aceiași parametri ca și până acum: o colonie mediocră.