ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lia Olguța Vasilescu a declarat că președintele Klaus Iohannis probabil deja se vede „șef de lagăr de concentrare” unde ar fi închiși social-democrații, pentru reeducare. Afirmația vine în contextul în care șeful statului a spus în mai multe rânduri că e în război cu PSD.

„Domnul Klaus, cred deja se și vede șef de lagăr de concentrare și toți PSD-iștii băgați acolo la reeducare”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, la Antena 3.

Președinte Klaus Iohannis a atacat constant PSD atât înainte, cât și în timpul campaniei. Șeful statului a declarat, la o întâlnire cu cetățenii organizată de PNL sâmbătă la Bistrița-Năsăud, că el și liberalii sunt în război cu PSD, și nu în competiție electorală.

„Dragii mei, eu nu sunt cu PSD într-o competiție electorală, eu sunt cu PSD în război. Noi suntem cu PSD în război. Și asta nu pentru că noi suntem așa, răi, pentru că ei au fost răi cu românii. PSD a guvernat împotriva românilor, PSD a venit la putere cu promisiuni mari și nici nu a ajuns bine în Palatul Victoria și au început să încerce să subjuge justiția, să acapareze marile sisteme publice, PSD a atacat democrația din România. Este inadmisibil, a fost inadmisibil și rezultatul este cel pe care l-au meritat, au fost înlăturați de la putere!”, a afirmat Klaus Iohannis.

Pe 24 august 2018, Olguța Vasilescu a criticat declarația președintelui Iohannis în care spunea că PSD a gazat românii la protestele din 10 august. Fostul ministru al Muncii preciza atunci că afirmațiile acestuia nu sunt demne de un șef de stat și „ca neamț, să vorbești de gazare trebuie să ai mult curaj”.