ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lia Olguța Vasilescu, primarul actual al Craiovei a declarat despre USR că este partidul sistemului. În plus, Olguța Vasilescu a adăugat că „Doamna Clotilde Armand a fost printre cei care au beneficiat în mod direct de nerealizarea autostrăzii Bechtel și a luat o sumă foarte mare de bani".

„Oamenii care nu au toate datele problemei spun că USR este un partid anti-sistem. Nu are nicio legătură, dimpotrivă! USR este partidul sistemului. Sunt absolut convinsă, nu am niciun dubiu. Doamna Clotilde Armand a fost printre cei care au beneficiat în mod direct de nerealizarea autostrăzii Bechtel și a luat o sumă foarte mare de bani. Mai este doamna Bîzgan care este deja membră în trei consilii de administrație", a zis Lia Olguța Vasilescu.

În iunie 2016, Clotilde Armand mărturisea că regretă contractul încheiat de statul român cu firma americană Bechtel. Precizarea venea în contexul în care presa a dezvăluit, în campania electorală, că firma franceză pe care aceasta o conduce a încasat peste un 200 de milioane de lei pentru supravegherea lucrărilor la Autostrada Transilvania.