ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o mâzgălitură publicată în Blogurile Adevărul, doamna Săftoiu, Prim-vicepreședintele PNL, face un fel de lamentație despre cum apără ea democrația împotrivindu-se definirii constituționale a familiei naturale și se întreabă ipocrit dacă dumneaei cu fiul sunt o familie.

Mai întâi, câteva cuvinte adresate direct doamnei Adriana Săftoiu:

„Da, doamna Săftoiu, evident că dumneata și fiul sunteți o familie. Foarte trist este că dumneata și tatăl copilului – domnul Claudiu Săftoiu, ex-șef al Serviciului de Informații Externe – nu ați reușit să vă salvați familia și că copilul dumitale a crescut cu părinții divorțați, însă astfel de drame se întâmplă. Dincolo de drama personală prin care familia dumitale a trecut, încearcă să înțelegi, stimată doamnă, că familia naturală este totuși definită ca fiind formată din tată, mamă și copil/copii, iar definiția aceasta se păstrează chiar și atunci când apar situații în care familia se destramă din cauza neputinței pătimașe și păcatelor celor care o formează. Prin urmare, doamna Săftoiu, nu mai pune întrebări ipocrite.”

Prin reacția stupidă pe care a avut-o împotriva susținerii politice acordate de PNL inițiativei Coaliției pentru Familie de revizuire a Constituției întru apărarea familiei naturale, prim-vicepreședintele PNL Adriana Săftoiu aduce un mare deserviciu Partidului Național Liberal.

Decizia de susținere a Coaliției pentru Familie adoptată de conducerea PNL reprezintă un important pas făcut de acest partid spre reasumarea valorilor pe care le-a promovat PNL, ca partid istoric, încă de la înființarea sa. Totodată, PNL a reușit o mutare tactică foarte importantă pe frontul electoral al alegerilor parlamentare, evitând politizarea demersului Coaliției pentru Familie, așa cum a încercat să facă PSD. Transformarea PNL într-un aliat politic al Coaliției pentru Familie probabil că va aduce un plus de voturi candidaților acestui partid pentru Parlamentul României.

În acest context, doamna Adriana Săftoiu dovedește mai multe neputințe, nu doar omenești, cât mai ales politice, cea mai importantă fiind aceea că nu cunoaște tradițiile național-liberale.

Reacția vehementă a doamnei Săftoiu împotriva susținerii de către PNL a Coaliției pentru Familie și conținutul acestei reacții, tributar filosofiei neomarxismului cultural, sunt argumente suficiente pentru a ne convinge că respectiva doamnă liberală s-a rătăcit politic și că nu are ce căuta într-un partid care se dorește a fi național. Probabil că doamna Săftoiu s-ar simți mai confortabil într-o clonă globalistă, corectă politic și ornată cu panglici curcubeu, unde să-și peroreze angoasele și să-și consume energia în numele unei democrații strâmbe care îngăduie ca valorile milenare ale unui popor să fie batjocorite în aplauzele adulatorilor de care doamna Săftoiu lasă impresia că duce lipsă.

Doamna Adriana Săftoiu insistă să facă rău propriului partid, să reducă din succesul politic și electoral pe care PNL îl are prin decizia de susținere a Coaliției pentru Familie. O insistență care te determină să te întrebi dacă doamna Săftoiu cu adevărat este loială PNL, dacă a înțeles corect ce înseamnă a fi deopotrivă național și liberal, dacă cunoaște măcar o minimă istorie a acestui, cândva, măreț partid istoric.

Până vom afla răspunsul la aceste nedumeriri, luăm act de faptul că doamna Adriana Săftoiu reușește să facă o căcărează în oala cu lapte pe care PNL încearcă să o dăruiască electoratului creștin din România. Păcat...