ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liberalii Cristian Bodea și Theodor Paleologu au fost excluși din  partid după criticile aduse președintelui Klaus Iohannis și PNL-ului în urma alegerilor locale. 
 
Într-un text postat pe Facebook, senatorul Cristian Bodea a lansat un atac dur la adresa lui Iohannis, pe care îl numește "Pilat din Deal", dar și a liberalilor care se fac preș în fața șefului de la Cotroceni. Bodea compară situația PNL-ului cu cea a PNȚCD, spunând că "Milică al II-lea va distruge și el un partid istoric".

"Un fleac, s-au ciuruit singuri! Pilat din Deal a ordonat, orbește ei s-au executat! Când ți se flutură dosarul pe sub nas la Cotroceni, nici nu prea ai de ales, oricât de mare "presh" te dai tu la lume. Ceea ce nu le scuză "performanța" de a face partidul praf. Dar Kaiserului nu îi trebuie oameni deștepti, ci obedienți", a scris Bodea.

Liberalul nu-i iartă pe șefii formațiunii liberale, despre care spune că, unul va intra în istorie cu eticheta de "marionetă", iar celălalt va fi ținut mai departe sub lanțul șantajului.

"Și uite așa, Milică al II-lea va distruge și el un partid istoric. Iar Alina Gorghiu va fi folosită peste veacuri pentru a ilustra cuvântul "marionetă". În timp ce Vasile Blaga va sta cuminte în lanțul șantajului până când vor mai avea nevoie să țină pediștii captivi. Mai lipsește să îl atragă și pe Băsescu în cușca de la Cotroceni și planul de manipulare al dreptei e finalizat.
 
Am înțeles și eu, în sfârșit, ce înseamnă să fii "popular", ca doctrină: sa taci naibii și să execuți! Faină acoperire pentru dictatură, Kaisere!", a comentat liberalul.