ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul PSD Liviu Dragnea a susținut că deține în mod categoric informația că primarul Iașului, Mihai Chirica, este omul SIE, el menționând că nu poate spune de unde are informația, dar menționând că are suspiciunea că mai sunt și alți oameni ai serviciilor în PSD.

Întrebat care este „rolul extern” în ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile în PSD (discuțiile despre remanieri și despre schimbarea premierului Grindeanu, n.r.), Dragnea a spus aceasta este o informație la care vrea să ajungă și la care va și ajunge.

„Și asta e o informație la care vreau să ajungem și vom ajunge: să vedem - există printre cauze și aceasta, adică sunt unii membri ai Guvernului în urechea cărora ciripesc niște păsărele trimise de anumite instituții sau nu? Poate să fie o prostie sau poate să fie adevărat. Vom ajunge la această informație cât de curând, pentru că nu e complicat. Poate cred unii că e complicat, dar nu e complicat. O bănuială există”, a spus Dragnea la Antena 3.

El a arătat că, într-o vizită la Bacău, a spus o „glumă serioasă” despre faptul că PSD nu are nevoie de acoperiți, întrucât e un partid deschis și are toate serviciile reprezentate în partid.

 Întrebat, referitor la „bănuiala” pe care a exprimat-o pe un grup de whatsapp - discuție care a ajuns și în spațiul public - cu privire la primarul de la Iași, Mihai Chirica, pe ce își fundamnetează părerea că acesta ar fi omul SIE, Dragnea a răspuns: „Asta, îmi cer scuze, dar nu pot să spun”.

Chestionat dacă are totuși această informație, liderul PSD a răspuns: „Categoric, da”.

El a spus, răspunzând unei alte întrebări, că Mihai Chirica a ajuns pe listele PSD pentru că la acel moment nu știa despre acest fapt.

Dragnea a mai arătat că are suspiciuni că în PSD sunt „și alții” precum Chirica.