Liderul PSD Liviu Dragnea a susținut că deține în mod categoric informația că primarul Iașului, Mihai Chirica, este omul SIE, el menționând că nu poate spune de unde are informația, dar menționând că are suspiciunea că mai sunt și alți oameni ai serviciilor în PSD.

Întrebat care este „rolul extern” în ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile în PSD (discuțiile despre remanieri și despre schimbarea premierului Grindeanu, n.r.), Dragnea a spus aceasta este o informație la care vrea să ajungă și la care va și ajunge.

„Și asta e o informație la care vreau să ajungem și vom ajunge: să vedem - există printre cauze și aceasta, adică sunt unii membri ai Guvernului în urechea cărora ciripesc niște păsărele trimise de anumite instituții sau nu? Poate să fie o prostie sau poate să fie adevărat. Vom ajunge la această informație cât de curând, pentru că nu e complicat. Poate cred unii că e complicat, dar nu e complicat. O bănuială există”, a spus Dragnea la Antena 3.

El a arătat că, într-o vizită la Bacău, a spus o „glumă serioasă” despre faptul că PSD nu are nevoie de acoperiți, întrucât e un partid deschis și are toate serviciile reprezentate în partid.

 Întrebat, referitor la „bănuiala” pe care a exprimat-o pe un grup de whatsapp - discuție care a ajuns și în spațiul public - cu privire la primarul de la Iași, Mihai Chirica, pe ce își fundamnetează părerea că acesta ar fi omul SIE, Dragnea a răspuns: „Asta, îmi cer scuze, dar nu pot să spun”.

Chestionat dacă are totuși această informație, liderul PSD a răspuns: „Categoric, da”.

El a spus, răspunzând unei alte întrebări, că Mihai Chirica a ajuns pe listele PSD pentru că la acel moment nu știa despre acest fapt.

Dragnea a mai arătat că are suspiciuni că în PSD sunt „și alții” precum Chirica.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews