ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că va riposta „o dată și bine” atacurilor venite din partea președintelui Klaus Iohannis. Social-democratul a susținut că nu poate fi blocată activitatea Guvernului și a Parlamentului până când președintele „revine la sentimente mai bune” față de noua putere.
 
Președintele PSD a afirmat că nu a mai vorbit cu Klaus Iohannis de la ceremonia de depunere a jurământului de către miniștrii guvernului Grindeanu.

„Nu am mai discutat deloc cu Iohannis. E mai rău decât anormal. Este ineficient. Dar nu plâng seara acasă că nu sunt căutat de Iohannis. Nu vreau să ripostez, m-ați văzut sărind la gâtul cuiva, am înjurat pe cineva, pe Iohannis, PNL?”, a spus Liviu Dragnea, la un post de televiziune, citat de News.ro.

Invitat să comenteze afirmațiile critice ale președintelui legate de persoana sa și de guvernul PSD, Liviu Dragnea a răspuns: ”Eu voi riposta o dată și bine (...) Nu pot să mă trezesc în fiecare dimineață să ripostez”.
Dragnea a spus că relațiile reci cu președintele Iohannis nu trebuie să influențeze activitatea guvernului Grindeanu. ”Nu putem apăsa pe butonul de pauză, să înghețe Parlamentul și Guvernul până când revine președintele la sentimente mai bune”, a adăugat Dragnea.