ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liviu Dragnea a avut prima întâlnire importantă în cadrul evenimentelor care pregătesc ceremonia de învestire a președintelui Donald Trump.

Președintele PSD a avut o întrevedere cu Michael Flynn, viitorul consilier pentru securitate națională în noua administrație Trump.

„Astăzi am avut o discuție informală foarte bună cu domnul Michael Flynn, viitorul consilier pentru securitate națională în noua administrație Trump. Am discutat despre perspectivele excelente ale parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite și despre faptul că securitatea națională și stabilitatea reprezintă doi factori esențiali pentru dezvoltarea și prosperitatea unei națiuni. L-am asigurat că actualul guvern de la București va respecta angajamentul României de a aloca 2% din PIB pentru apărare, iar dânsul mi-a confirmat interesul special al SUA față de România și dorința noii administrații americane de a dezvolta parteneriatul cu țara noastră.”, a scris Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.

Michael T.Flynn, va vizita România în acest an, invitația fiind făcută de ambasadorul țării noastre la Washington.

Viitorul consilier pentru securitate națională al SUA a arătat că NATO rămâne o alianță fundamentală pentru Statele Unite ale Americii, în care toți aliații trebuie să contribuie pentru beneficiul comun. În acest sens, Michael T. Flynn a apreciat angajamentul României și rolul țării noastre în NATO și în regiune pentru a face față provocărilor comune.