ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a adus în Parlament încă o valiză, pe care „un localnic din Sibiu a zis ca a găsit-o în curte și a dat-o unui prieten, care a dat-o altui prieten”. 

Aceasta este a treia valiză adusă de Dragnea, după cele două aduse săptămâna trecută tot la Parlament de liderul PSD.

În valiză, Dragnea a adus un stick USB, care conținea un clip video despre Președintele Iohannis. În film, se arată cum Președintele nu ar fi trecut în declarația de avere toate sumele încasate în 2006.


„De foarte mult timp deși există jurnaliști care fac dezvăluiri, unele chiar cutremurătoare, bine documentate, cu privire la activitatea posibil infracțională a președintelui Iohannis, aceste știri ori nu se prezintă ori mor repede, cu totul și cu totul întâmplător. Foarte ciudat. Și am zis să le tot reiau eu. (...) Ceea ce vedem noi la acest președinte (...) este doar o imagine falsă, este un personaj de carton pus în vitrină de statul paralel și susținut în continuare de statul paralel. Mulți procurori l-au descris ca un șef de clan, ca un șef de grup organizat, cu toarte acțiunile întreprinse în perioada în care a fost primar și nu numai.

Și putem vorbi până la urmă de 17 dosare penale. Acest domn care vorbea cu atâta plăcere despre penalii din politică, despre penali care s-au cocoțat în vârful statului. În vârful statului stă președintele României, dumnealui s-a cocoțat în vârful statului. Spune că nu a fost niciodată urmărit penal. Minciună, a fost urmărit în mai multe dosare și nu și-a dat demisia, așa cum cerea el unora să-și dea demisia”, a declarat Dragnea la Parlament.

El a susținut că președintele i-a mințit pe români.

"Ce e cel mai rău e că i-a mințit pe cetățenii români. În timp ce juca rolul de Alba ca Zăpada, arăta cu degetul către alții, el era posibilul penal ajuns în vârful statului”, a adăugat liderul PSD.