ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liviu Dragnea a anunțat, vineri, că pleacă de la conducerea PSD dacă social-democrații nu câștigă alegerile parlamentare din 11 decembrie.

„Eu îmi voi da demisia dacă nu câștigăm alegerile”, a spus Dragnea într-o conferință de presă. „În politică, cel care pierde alegerile e cel care nu e pe primul loc”, a adăugat acesta.

Și Alina Gorghiu a făcut o afirmație asemănătoare. Aceasta a declarat în urmă cu aproximativ o săptămână că pleacă de la conducerea liberalilor dacă aceștia nu vor da premierul după alegeri. Alina Gorghiu a anunțat, vineri, că pleacă de la conducerea PNL dacă, după alegerile parlamentare din 11 decembrie, liberalii nu vor cei care vor propune viitorul premier.

„Îmi asum să demisionez dacă PNL nu va fi cel în jurul căruia se va constitui o majoritate parlamentară care să dea premierul României”, a declarat, într-o conferință de presă, Alina Gorghiu