ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liviu Dragnea, președintele PSD, a spus la Antena 3, că i s-a transmis că în luna martie ar urma să fie „executat”.

Liderul PSD a spus că cel care ar fi făcut această afirmație este șeful SPP, generalul Lucian Pahonțu, care ar fi vorbit cu Paul Stănescu.

„L-am văzut pe Mihai Tudose cum a evoluat după ce nu a mai fost premier, chiar i-am mulțumit azi, a devenit același coleg deschis și glumeț. Poate tensiunea de acolo, poate influențele. N-avem de unde să știm acum, dar asta nu înseamnă că până la urmă nu vom afla. Mai mulți colegi mi-au spus că șeful SPP-ului a fost implicat mai mult decât era cazul. Am votat și s-a instalat al treilea guvern într-un an de zile. Am descoperit că atunci când vrei ca Guvernul să guverneze în spirit european, dar în primul rând pentru români, începi să ai probleme și cei care doresc lucrul acesta să fie loviți”, a mai spus Dragnea.

Întrebat în ce a constat implicarea șefului SPP, Dragnea a oferit detalii.

„Paul Stănescu a spus că undeva prin martie eu o să fiu executat. Mi se pare un lucru foarte grav”.

Războiul dintre Dragnea și Pahonțu nu este nou, șeful PSD lansând o serie de acuzații încă din toamnă la adresa generalului.

În luna noiembrie, Dragnea l-a acuzat pe Lucian Pahonțu că încearcă să facă racolări în PSD, numindu-l pe acesta „poștașul de serviciu” de la Cotroceni. Dragnea a refuzat să facă alte precizări, spunând că pot oferi informații cei pe care șeful SPP i-a abordat.