ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul PSD Liviu Dragnea a reacționat, marți, după ce PNL a votat în ședința conducerii ca Dacian Cioloș să fie propunerea de premier a partidului, afirmând că și Cioloș și Klaus Iohannis sunt doi „mincinoși”, pentru că inițial, când au cerut votul de susținere în Parlament pentru Cabinet, au promis că primul-ministru nu se va implica în politică.

„Un mincinos. Și el, și Klaus Iohannis, doi mincinoși. Klaus Iohannis ne-a spus - pot să îi spun acum Klaus Iohannis pe nume pentru că e om politic, este șeful de facto al PNL, și Dacian Julien Cioloș la fel, și dumnealui e membru simplu în PNL, deocamdată - amândoi ne-au mințit atunci când ne-au cerut să îl sprijinim pe Dacian Julien Cioloș premier al României, spunând că este un mandat limitat”, a spus Liviu Dragnea, citat de news.ro.

Liderul PSD a precizat că și „Dacian Cioloș a spus în grupul PSD că nu va continua după mandatul acestui guvern, că nu va candida și nu se va implica în politică.

„Lucrul ăsta l-a garantat și președintele Iohannis, la vremea respectivă, că nu se va implica în politică. S-a dovedit că au fost doi mincinoși, de la început, doi ipocriți”, a mai afirmat Dragnea, precizând că nu îl interesează că s-au implicat în politică, ci îl deranjează doar că nu au curajul să își sume, să spună clar că sunt în campanie pentru PNL.

„Stau deoparte, crezând că mai păcălesc pe cineva”, a completat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă PSD va anunța la rândul lui o propunere de premier, Liviu Dragnea a răspuns: „Dacă unii fac o prostie sau dacă sunt ipocriți, trebuie să fim și noi?”.