ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul George Ivașcu este propunerea PSD pentru funcția de  Ministru al Culturii și Identității Naționale.

În vârstă de 49 de ani, Ivașcu este director al Teatrului Metropolis din București și membru al Marii Loje Naționale Române. De altfel, pe internet circulă filmulețe cu actorul îmbrăcat în șorțuleț, informează Hotnews. În filmări mai apar Costel Iancu, Florian Pittiș, Doru Ana, Constantin Dinulescu, Ducu Darie și Claudiu Bleonț,

George Ivașcu a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică în anul 1993. Din 1993 a activat ca actor la Teatrul de Comedie, iar din 1996 a activat ca actor la Teatrul National I.L. Caragiale, București (TNB).

Președintele Ion Iliescu i-a conferit lui George Ivașcu în 2004 Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria D - „Arta Spectacolului", „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului".

Este căsătorit cu Alice Barb, regizor, actor și director la Centrul Cultural Casa Artelor Sector 3, condusă de Robert Negoiță.