ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri, la mitingul de la Craiova, că, în ultimele luni, oficialii de la Bruxelles ceartă România pentru ceva ce nu a făcut, informează Agerpres.

„Am văzut în ultimele zile, în ultimele luni, oficiali de la Bruxelles care tot ceartă România, dar eu le pun o întrebare: Au ajutat țara asta cu ceva? Ne ceartă pentru nimic, ne ceartă pentru ceva ce nu am făcut. Tot vorbesc despre aceste temeri. Dar de ce? De ce nu sunt și ei interesați cumva care sunt efectele guvernării PSD pentru viața oamenilor? Puterea de cumpărare a crescut. E ceva mai grav, cred că le pasă și poate nu le place”, a afirmat Liviu Dragnea, presupunând totodată că motivul real de îngrijorare al unor politicieni europeni ar fi, de fapt, altul - legea privitoare la exploatarea gazelor din Marea Neagră, pe care Parlamentul dominat de coaliția PSD-ALDE a formulat-o în termeni mai favorabili interesului național.

„Când vor pleca din nou legume și fructe gustoase și sănătoase în vest, ale noastre vor fi cumpărate primele. Și asta ce credeți că face? Produce bucurie celor de acolo sau supărare? Supărare, oameni buni. Credeți că sunt supărați că nu am fost de acord ca legea prin care se stabilea cum se exploatează gazele din Marea Neagră să lase în România nimic? Ce trebuia să facem noi? 45 de ani să ne uităm să vedem cum ies gazele din România și se duc în vestul Europei și noi să stăm tot la mâna rușilor? Normal, sunt investiții, trebuie să câștige, dar și această țară trebuie să câștige, și industria românească trebuie să câștige", a adăugat Liviu Dragnea.