ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că are informații că evenimentele din 10 august au fost finanțate și din exterior și totul a fost o tentativă de lovitură de stat.

El a declarat, duminică seară, la Antena 3, că există posibilitatea ca săptămâna viitoare să fie făcute publice dovezi că evenimentele din Piața Victoriei au fost susținute din afara țării.

„Sunt suficiente elemente ca să putem vorbi de o tentativă de lovitură de stat. Au fost proteste finanțate, se pare că și din extern. Eu sunt absolut convins că săptămâna viitoare vor ieși informații despre modul că s-au finanțat aceste proteste, despre faptul că au fost organizat tip paramilitar, despre faptul că, și s-a văzut asta de fapt, că au vrut să ocupe sediul Guvernului și au provocat în permanență jandarmii", a afirmat Dragnea.

Liderul PSD și-a manifestat încă o dată convingerea că, pe 10 august, "instituțiile statului nu au greșit cu absolut nimic".

„Nu au acționat ilegal, jandarmii și-au făcut datoria, jandarmii nu au reacționat absolut deloc înainte să înceapă violențele", a adăgat Liviu Dragnea.