ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Klaus Iohannis a prezentat o listă întreagă de minciuni, a opinat liderul PSD, Liviu Dragnea, luni seară, la Antena 3.

„După părerea mea, ceea ce face președintele Iohannis de o perioadă de timp poate întâlni elementele unui atac la siguranța națională”, a spus Liviu Dragnea la „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că evoluția finanțelor publice este „total nesatisfăcătoare”, context în care a reiterat că demisia din funcție a premierului Viorica Dăncilă este imperioasă.

„Pentru 2018, Guvernul a programat încasări de 75,5 miliarde de lei și a realizat mai mult”, a replicat Dragnea.

„În ceea ce privește producția industrială, în primele două luni este o creștere cu 7% față de primele două luni ale anului 2017”, a mai spus Liviu Dragnea.

„Cu toate piedicile politice puse de președintele Iohannis, cu toate atacurile publice, acest guvern își va implementa programul de guvernare. Eu cred că această ieșire a avut mai multe obiective, în primul rând să încerce să justifice cererea de demisie a doamnei Dăncilă legând-o de niște date economice care sunt false”, a spus liderul PSD.

„Am vorbit cu doamna premier, mâine (marți – n.red.) vor fi conferințe de presă în așa fel încât toate aceste informații care au fost lansate în spațiul public de președinte să fie demontate, pentru ca oamenii să nu mai fie speriați”, a adăugat el.

„Noi nu putem să schimbăm premierul de câte ori este nemulțumit președintele Iohannis”, a susținut Liviu Dragnea.