ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liviu Dragnea a fost confirmat oficial ca președinte al PSD după alegerile care au avut loc în urmă cu o săptămână, acesta câștigând cu peste 97% din voturile membrilor care au votat.

Noul lider al PSD-ului a dat de înțeles că Victor Ponta ar putea fi înlocuit de la Palatul Victoria în cazul în care președintele Klaus Iohannis va chema la negocieri principalul partid aflat la guvernare.

"Orice invitaţie care va veni din partea preşedintelui României la PSD, va fi onorată de noi. Orice invitaţie, pe orice temă. Preşedintele României, ales de peste şase milioane de români, dacă va face o invitaţie la PSD, această invitaţie va fi onorată pentru orice fel de discuţie. Noi nu ne permitem să refuzăm o invitaţie la dialog. Eu fac invitaţie la dialog de aproape o lună de zile. Bineînţeles că participăm la orice fel de discuţie", a spus Dragnea, care a completat: "PSD nu poate să facă preşedintelui o invitaţie. În mod normal, civilizat este ca de acolo (Palatul Cotroceni - n.r.) să vină invitaţiile. Mai mult decât invitaţiile publice, chiar nu am ce să fac", a spus Liviu Dragnea.

În ultima perioadă au existat unele informații despre o posibilă înțelegere a lui Klaus Iohannis și Liviu Dragnea în privința înlocuirii lui Victor Ponta de la conducerea Guvernului, însă tot cu un membru PSD.