ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul PSD Liviu Dragnea s-a arătat extrem de nemulțumit de situația din ultima perioadă din PSD și va lua măsuri drastice.

În ședința Comitetului Executiv care va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare, Liviu Dragnea îl va lăsa pe Șerban Nicolae fără funcțiile de președinte al Comisiei juridice și lider de grup al senatorilor PSD, ca urmare a scandalului izbucnit după amendamentele la Legea grațierii, anunță Știri pe surse.

Liviu Dragnea vrea să-l folosească pe Șerban Nicolae drept exemplu cei care ies din linia partidului și care vin cu inițiative care nu au primit inițial sprijnul politic al conducerii PSD.

Mișcarea lui Liviu Dragnea a fost anticipată și de Șerban Nicolae, cel care, prezent într-o emisiune la România TV și prezentat drept președinte al Comisiei juridice și lider de grup al senatorilor PSD a completat: ”Cine știe cât voi mai fi”, a spus Șerban Nicolae.