ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miercuri, în cadrul ședinței Curții Constituționale care a dezbătut excepția de neconstituționalitate ridicată de doi homosexuali privind prevederea din Codul Civil care afirmă căsătoria ca fiind doar uniunea dintre un bărbat și o femeie, a fost făcut public și punctul de vedere al Guvernului condus de Dacian Cioloș.

Deși în Guvern sunt mai multe persoane asociate cu susținerea, măcar indirectă a căsătoriilor între persoane de același sex, în punctul de vedere depus la CCR, Executivul a fost împotriva excepției depuse de cei doi homosexuali, invocând ordinea socială, respectiv bunele moravuri și s-ar nesocoti importanța căsătoriei în societate.

Societatea românească nu este pregătită să accepte relații de acest tip, a mai susținut documentul instituției conduse de premierul Cioloș.