ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După terminarea mandatului de premier, Dacian Cioloș a anunțat că se gândește serios să se înscrie într-un partid politic și va analiza în perioada următoare în ce direcție se va îndrepta.

Chiar dacă mai mulți membri PNL au declarat că Dacian Cioloș nu ar fi binevenit în acest partid, deoarece în viziunea acestora fostul premier are o vină importantă în dezastrul PNL de la alegerile parlamentare, Ludovic Orban spune că fostul premier este binevenit în partid.

Liderul liberal îi atrage însă atenția că o eventuală înscriere în PNL nu îi va aduce neapărat o funcție în conducerea partidului, pentru acest lucru fiind nevoie să candideze și să fie votat de membrii formațiunii.

„Din punctul meu de vedere, Dacian Ciolos este binevenit in Partidul National Liberal. Cu conditia sa isi doreasca si el lucrul acesta. Ar fi fost mult mai bine daca facea pasul acesta inainte de alegerile parlamentare. Nu a fost sa fie. Cred, de asemenea, ca Dacian Ciolos poate sa candideze la orice functie in PNL in cadrul alegerilor din partid. Nimeni din PNL sau din afara lui, insa, nu poate sa ii promita ca va fi si ales. Acest lucru nu il pot decide decat membrii PNL care vor participa la Conventia Nationala a PNL”, a scris Ludovic Orban într-o postare pe Facebook.

 

Din punctul meu de vedere, Dacian Ciolos este binevenit in Partidul National Liberal. Cu conditia sa isi doreasca si el...

Posted by Ludovic Orban on Tuesday, January 10, 2017