ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ludovic Orban critică atitudinea unor lideri PNL, pe care nu i-a numit, de a impune liberalilor alegeri sau oameni, fiind invocată voința președintelui Iohannis, în realitate șeful statului nefiind implicat.

Într-o postare pe facebook, Orban afirmă că mulți lideri PNL încearcă să se legitimeze prin „ușa deschisă pe care o au la Cotroceni". Renașterea PNL, spune Orban, nu poate veni decât prin legitimarea liderilor prin încrederea membrilor de la baza PNL și a cetățenilor români.

„Foarte multe prostii făcute de conducerea PNL au putut fi impuse că decizii în partid fiind prezentate în mod fals ca reprezentând voința președintelui. În realitate, sunt convins că Johannis nu a știut de cele mai multe dintre ele. Foarte mulți lideri au încercat și încearcă în continuare să se legitimeze prin ușa deschisă pe care o au la Cotroceni. Multe numiri de oameni au fost făcute ca venind dinspre palat. Este momentul să înțelegem că renașterea PNL nu poate veni de la cei care se prezintă în mod fals ca fiind favoriții președintelui. Renașterea PNL nu poate veni decât din coborârea cu picioarele pe pământ, din întoarcerea cu fața la oameni, din dialogul permanent cu societatea, din ascultarea voinței reale a oamenilor, din alegerea acelor liberali care au ca sursă a legitimității încrederea membrilor de la baza PNL și încrederea cetățenilor români. Altfel vom face rău și PNL și lui Klaus Johannis”, a scris Ludovic Orban.

Alegerea lui Donald Trump aduce un ortodox practicant în cele mai înalte sfere de putere ale Americii. Președintele Partidului Republican ține pe birou și citește zilnic Sfânta Liturghie a Sf. Ioan Gură de Aur. Reince Priebus: Există un singur Dumnezeu