ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a comentat plecarea a premierului în Turcia pentru o operaţie la genunchi, apreciind că Victor Ponta a fugit ca un laş de pe câmpul de luptă.

Astfel, Ludovic Orban consideră că şeful Guvernului îşi va da demisia în cele din urmă. Liberalul mai susţine că premierul nu a ales încă momentul pentru că probabil încearcă să-şi menţină coaliţia sau să-şi desemneze un eventual înlocuitor.

Liberalul spune că, dacă Victor Ponta va pleca din fruntea Guvernului, PNL va începe consultările la Cotroceni pentru o nouă majoritate şi pentru un candidat la funcţia de premier.

„A fugit ca un laş de pe câmpul de luptă. Mai devreme sau mai târziu îşi va da demisia. Probabil încearcă să menţină coaliţia sau să-şi desemneze un eventual înlocuitor. Vom începe consultări la Cotroceni, din care se va degaja cum se poate construi o majoritate şi un candidat la funcţia de premier care va fi desemnat să formeze Guvernul”, a declarat Ludovic Orban, prim-vicepreşedinte PNL, conform Digi24.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews