ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ludovic Orban a anunțat, joi, că PNL va susține candidatura lui Nicușor Dan pentru Primăria Generală a Capitalei. Liderul liberal a precizat că sondajele arată că alți posibil candidați ai partidului nu ar avea garanția că ar putea câștiga în bătălia cu PSD.

„Dorința mea de a asigura o guvernare de tip european a Bucureștiului, dorința mea de a soluționa toate problemele cu care se confruntă Bucureștiului nu a mai putut fi îndeplinită. În 2016, bucureștenii din păcate au luat o decizie care a dus Capitala în pragul falimentului”, a afirmat Ludovic Orban, într-o conferință de presă susținută joi la sediul PNL.

Ela a adăugat că Nicușor Dan are soluții pentru București

„PNL a efectuat o cercetare sociologică amplă la nivelul Bucureștiului și sectoarelor Capitalei. În urma ei a rezultat că toți candidații PNL au șansa de a câștiga alegerile, dar nu avem această garanție că pot câștiga în bătălia cu PSD. În urma discuțiilor pe care le-am avut cu Nicușor Dan, mai multe discuții care au vizat problematica Bucureștiului, soluțiile pentru rezolvarea marilor probleme ale Capitalei, am luat decizia de a îl propune pe Nicușor Dan ca și candidat la Primăria Capitalei, susținut de PNL. În zilele următoare, voi susține această propunere în fața PNL București, BEX și BPN al PNL”, a completat Orban.

Orban a mai spus că „obiectivul nostru fundamental e acela de a asigura o guvernare locală a Bucureștiului care să ofere soluții care stau în picioare pentru fiecare dintre problemele majore ale Capitalei.

El a precizat că nu i-a solicitat lui Nicușor Dan să intre în PNL.