Liderul PNL, Ludovic Orban, a salutat, marți, nominalizarea Ursulei von der Leyen, din partea PPE, la conducerea Comisiei Europene, spunând că, astfel, PNL are o poziție puternică la nivel european și, implicit, capacitatea de a influența deciziile europene, informează Agerpres.

„După 3 zile de negocieri dure, Consiliul European a decis în unanimitate. Viitorul Președinte al Comisiei Europene va fi Ursula von der Leyen, reprezentant al PPE, partidul care a câștigat alegerile la nivel european. După tentative repetate ale socialiștilor și ale celor din grupul Renew de a bloca PPE, până la urmă au trebuit să recunoască victoria noastră și sa dea "cezarului ce este al cezarului". Românii care au asigurat victoria PNL în alegerile pentru Parlamentul European au făcut o opțiune foarte bună pentru Romania. PNL are o poziție puternică la nivel european și va avea capacitatea să reprezinte interesele României în Europa și să influențeze deciziile europene pentru a aduce cât mai multe beneficii românilor", a precizat Orban, marți seara, într-o postare pe Facebook.

ActiveNews a relatat, marți, despre nominalizarea ministrului german al Apărării, Ursula von der Leyen, în funcția de președinte al Comisiei Europene. 

Ursula von der Leyen, membră a partidului „Uniunea Creștin-Democrată din Germania” (CDU) din 1990, susține căsătoria homosexualilor, crearea Statelor Unite ale Europei și a unei armate europene.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.