ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Luptătorul de kickbox Daniel Ghiță a postat vineri seară pe pagina lui de Facebook un mesaj în care explică de ce nu poate vota un bărbat care fuge de confruntare. În finalul expunerii sale de motive, sportivul arată că nu era fan al Vioricăi Dăncilă, dar că și-a schimbat părerea despre ea în ultima săptămână, deoarece candidata PSD a demonstrat „că are curaj”. În aceeași postare, Daniel Ghiță a inclus filmarea cu familia Oargă din Sibiu, bătrânii care se judecă de 15 ani pentru a nu fi evacuați dintr-una din cele 6 case pe care Klaus Iohannis pretindea că le-a dobândit cu banii obținuți „din meditații”.

„Săptămâna trecută am văzut președintele României, care fuge de o dezbatere electorală! Prima dată în istorie! Bărbat? Cum să nu te prezinți la o dezbatere?
Aroganța maximă, arată dispreț față de poporul român!

E o jignire la adresa românilor, să folosiți slogane într-o campanie electorală. Un bărbat adevărat merge la dezbatere, fără frică.
Un președinte care stă ascuns după servicii, cozi de topor și stăpânii lui de afară nu are cum sa fie un președinte bun pentru România!

Ce religie aveți, domnule președinte ? Unde locuiesc părinții dvs ? Ce ați făcut în ultimii cinci ani pentru România? NIMIC! Absolut nimic! Ați dezbinat românii și nu ați avut respect față de Constituția României!
Cel mai rău președinte, care nu își asumă nimic și jignește, zâmbind, poporul român.

Noi suntem de vină, că ne înjurăm între noi, în loc să nu mai permitem așa ceva. În Serbia, era dat jos de mult din funcție.

Eu sunt patriot și nu voi vota Iohannis niciodată! Mai bine mort, decât sa votez un străin, care nu iubește România și neamul românesc!
Nu are religia noastră, a „tuturor românilor”, care ne-a unit sute de ani. Nu are compasiune față de poporul român. Istoria nu o să te uite.

Eu NU votez Iohannis!
Cei care îl votați, să vă asumați!

Eu nu am să las copilul meu pe mâna unui om care nu are copii. Nu poate el să înțeleagă durerea poporului, că multinaționalele fac în România miliarde, iar copiii noștri trăiesc în sărăcie.
România este o țară bogată, în timp ce copiii României trăiesc în sărăcie. E timpul, poporul să nu mai voteze oameni care nu își iubesc poporul.

Eu NU votez Iohannis! Nu îmi plăcea Dancilă, dar în ultima săptămână mi-a arătat că are curaj!
România are nevoie de patrioți. Oameni care iubesc România și neamul românesc!

Dați share, înjurați, faceți ce vreți. Copiii noștri vor scrie istoria.

Nihil Sine Deo!”, a îndemnat luptătorul de kickbox Daniel Ghiță, vineri, pe pagina lui de socializare, citând deviza Casei Regale a României, „Nimic fără Dumnezeu!” (în limba latină).
 
Postarea acestuia a înregistrat peste 6100 de interacțiuni, 3370 de redistribuiri și 4100 de comentarii, unele foarte aprinse, iar altele, de susținere. 
 
„Mulțumesc postacilor, care sunt bine organizați, că au făcut să se răspândească bine postarea. A ajuns unde trebuia!”, a comentat Daniel Ghiță.