Ministerul Afacerilor Externe a lansat, vineri, site-ul oficial al Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, mandat pe care țara noastră îl va prelua începând cu 1 ianuarie 2019, pentru o perioadă de șase luni, anunță Agerpres.

Pagina web este disponibilă la adresa www.romania2019.eu, în limbile română, engleză și franceză, și conține informații pentru jurnaliști, publicul larg și experți în domeniul afacerilor europene.

Astfel, utilizatorii pot consulta, prin intermediul paginii, calendarul de evenimente pentru prima jumătate a anului 2019, Programul Trio-ului România-Finlanda-Croația (1 ianuarie 2019 - 30 iunie 2020), precum și detalii privind arhitectura instituțională a Uniunii Europene.

După data de 15 ianuarie 2019, pe pagina web va fi afișat și Programul Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.