ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ședința Comisiei de Control a SIE nu a mai avut loc marți. PSD a ales să nu se prezinte la audierea lui Mihai Răzvan Ungureanu.

"Eu bănuiam că nu vor veni colegii noștri. PSD nu a venit. La ora 17.00, în plen, vom vedea ce se întâmplă mai departe. Vom cere plenului să ia la cunoștință că nu s-au prezentat colegii noștri", spune Calimente.

Liberalul spune că Ungureanu "se aștepta la această situație. Și la plen probabil vor repeta situația sau poate vor veni câțiva. Dacă nu avem cvorum la ședință, lucrurile se schimbă, iar numirea nu va fi făcută".

"Avem nevoie de 278 de parlamentari prezenți. Cred că vom întruni numărul de voturi necesar. Avizul de la comisie era consultativ, dar era importantă audierea, având în vedere situația din jurul țării - Grecia, Ungaria, Ucraina. Cei de la PSD mi-au zis că vin și apoi au boicotat. Nu mi-au dat nici o explicație. I-am sunat, unul n-a răspuns la telefon , iar Căprar a spus că e indisponibil", explică președintele Comisiei.