ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marcel Ciolacu spune că PSD nu poartă discuții de negociere pentru prelungirea stării de alertă și că este convins că Guvernul modifică numărul cazurilor de îmbolnăviri.„În momentul în care noi am anunțat că ne gândim dacă votăm sau nu prelungirea stării de alertă, a explodat îmbolnăvirile”,spune el.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, la Antena 3, că PSD nici măcar nu poartă discuții de negociere pentru votul privind prelungirea stării de alertă. El a mai spus că numărul de cazuri de persoane infectate a explodat când social-democrații au anunțat că nu votează și e sigur că Guvernul a intervenit asupra testărilor.

„Cu cine se negociază? În acest moment, eu nu am nicio discuție instituțională în ceea ce privește starea de alertă. Am transmis mesajele și ce ne dorim noi din acea Hotărâre de Guvern”, a spus președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, vineri, la Antena3.

Social-democratul a afirmat că nu ar mai trebui numită stare de alertă, ci intermediară, până la revenirea la normalitate și sub nicio formă nu ar trebui prelungită mai mult de 15 zile.

Întrebat dacă are suspiciuni referitor la cifrele îmbolnăvirilor, liderul PSD a răspuns că e sigur că se intervine asupra rezultatelor.

„Nu că am suspiciuni, am certitudini. În momentul în care noi am anunțat că ne gândim dacă votăm sau nu prelungirea stării de alertă, deodată, la TV, a explodat numărul de îmbolnăviri. De ce au stopat-o pe doamna primar Gabriela Firea să mai testeze?”, a spus Ciolacu.