ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marcel Ciolacu a anunțat că sesizarea la Curtea Constituțională privind desemnarea lui Ludovic Orban pentru funcția de premier va fi depusă cu certitudine luni.
 
Liderul interimar al PSD a mai adăugat că niciun parlamentar nu a anunțat că va vota propunerea de premier a lui Klaus Iohannis.

„Sesizarea la Curtea Constituțională va fi depusă cu certitudine mâine. Un singur lucru o să invoc astăzi (duminică, n.r.)din această sesizare. Domnul Orban este primul ministru desemnat din nou, el fiind primul-ministru interimar sau demis. Vă rog frumos să-mi spuneți și mie ce parlamentar sau ce forță politică a anunțat că va vota cu domnul Orban în Parlament. E o mascaradă. În aceeași ședință l-au propus prim-ministru și în aceeași ședință au hotărât, prin vot politic, că n-o să-l voteze” a afirmat Marcel Ciolacu, duminică, la Parlament.

Acesta a întrebat retoric cum poate fi desemnată o persoană pe care nimeni nu a zis că o va vota?

După ce Guvernul Orban a fost demis prin moțiune de cenzură, președintele Klaus Iohannis a decis să-l desemneze, din nou, pe Ludovic Orban pentru Palatul Victoria.
,