ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marian Munteanu,candidat ANR la alegerle parlamentare, a votat astăzi la Liceul George Enescu. Liderul Alianța Noastră România a spus că a votat pentru un Parlament  din care să facă parte "oameni cinstiți, oameni corecți".

"Am votat cu încredere și cu speranță pentru normalitate, pentru valorile firești ale vieții noastre, cu o nădejde foarte puternică și cu speranța că vom avea reprezentanți în Parlament oameni cinstiți, oameni corecți, oameni de care țara aceasta într-adevăr are nevoie și cetățenii ei au nevoie pentru a ne reprezenta într-un mod mai bun, mai potrivit, mai constructiv. Am mari speranțe la viitor, în viitorul României, în viitorul nostru, al tuturor. Să dea Dumnezeu ca cei care vor fi aleși în Parlament să-și facă datoria cu cinste, cu corectitudine față de țară și față de poporul nostru.


A fost o campanie electorală tăcută, oarecum ternă, fără foarte multă culoare și fără foarte multă vânzolealaă, dareu nădăjduiesc că în pofida unor blocaje care s-au manifestat, unor tentative de manipulare prin tot soiul de sondaje și alte elemente de tipul acesta, eu cred că cetățenii și-au putut face o părere despre ceea ce se oferă cu adevărat constructiv în această bătălie politică și vor lua deciziile cele mai bune pentru viitorul lor și al țării noastre", a spus Marian Munteanu.

Împreună cu Marian Munteanu s-a aflat și Dan Tănasă, candidat ANR pentru Camera Deputaților. Acesta a declarat că speră ca în viitorul Parlament să se regăsească "cât mai mulți patrioți care să militeze pentru pentru valorile tradiționale, pentru familia tradițională".

"Am votat cu speranța că în sfârșit, în Parlamentul României va exista o voce puternică care să-i reprezinte pe românii din Harghita și Covasna. Am votat cu speranța că în Parlamentul României se vor regăsi o serie de patrioți care să militeze pentru valorile tradiționale, pentru familia tradițională, care să militeze pentru un viitor mai bun pentru copiii noștri și pentru a pune capăt exodului românilor în afara țării. Am votat cu speranța că în Parlament se vor regăsi și patrioți care să se gândească la problemele românilor și mai puțin la chestiuni de partid", a spus Dan Tănasă.