În Parlamentul European s-au desfășurat în aceste zile dezbaterile Comisiei pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne - Comisia LIBE, în cadrul cărora au ținut discursuri personaje precum Monica Macovei sau Gabriel Liiceanu.

Marian Munteanu a comentat aceste evenimente, precizând că dacă „se fac de râsul lumii, n-are nici o importanță. Neplăcut este doar că asemenea „lideri de opinie" sunt promovați cu insistență pe post de reprezentanți ai opoziției „de dreapta"”.

În opinia liderului Alianța Noastră România, cei care câștigă în urma acestor evenimente sunt Liviu Dragnea și PSD.

„Asistăm  în aceste zile la un nou episod din lungul șir de țățisme politice prin care ne tot „remarcăm" prin Europa. Că personaje precum Monica Macovei, Gabriel Liiceanu ș.a. (prezente la dezbaterile Comisiei pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne - Comisia LIBE a Parlamentului European) se fac de râsul lumii, n-are nici o importanță.  Neplăcut este doar că asemenea „lideri de opinie" sunt promovați cu insistență pe post de reprezentanți ai opoziției „de dreapta". Spre satisfacția, nedisimulată, a dlui Liviu Dragnea și a PSD-ului.”, a scris Marian Munteanu pe Facebook.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews