ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marian Munteanu a fost prezent la Serbările Naționale de la Țebea, organizate în memoria eroului Avram Iancu, alături de reprezentanții organizațiilor Alianței Noastre din Ardeal, Maramureș, Crișana și Banat precum și delegați din alte regiuni ale țării.

„Un gest simbolic în memoria marelui nostru erou național Avram Iancu alături de reprezentanții Alianței Noastre România.”, a scris Marian Munteanu pe contul său de Facebook.

 


După participarea la manifestările dedicate eroului Avram Iancu, reprezentanții Alianței și cei ai organizațiilor partenere s-au reunit pentru a dezbate și adopta unele decizii privind activitățile viitoare.

„Am ajuns la Tebea. Primul popas, la mormantul lui Avram Iancu... Apoi, intalniri cu oamenii veniti din toate părtile țării la Serbările Naționale închinate marelui nostru erou.”, a mai scris Marian Munteanu.