ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marian Munteanu a reacționat la declarația incredibilă a lui Daniel Barbu, cel care consideră că meseria de politician este cea mai grea, mai grea decât meseriile cele mai periculoase, precum mineritul, și mai riscantă decât misiunea unui soldat în Afganistan.

Liderul Alianța Noastră România este de acord și cu poziția lui Marius Apostol, președintele Asociației Militarilor Veterani și Militarilor cu Dizabilități, rănit în grav în Afganistan de un dispozitiv explozibil improvizat.

„Unul din exponenții mizeriei politice compară cu nerușinare "pericolul" meseriei de politician cu cel la care se expun militarii noștri pe câmpul de luptă. Trebuie să scăpăm cât mai curând, prin vot, de asemenea specimene.
Sunt total de acord cu domnul Marius Apostol. presedintele Asociatiei Militarilor Veterani si Militarilor cu Dizabilitati „Sfantul Dimitrie”:

„Ii ofer (lui Daniel Barbu – n.r.) o excursie all inclusive in Afganistan. Unde preotul ne citeste de fiecare data cand iesim din baza. Acolo Dumnezeu stie daca te mai intorci sau nu. Mi se pare incredibila comparatia”.”, a scris Marian Munteanu pe pagina sa de Facebook.

 

Unul din exponenții mizeriei politice compară cu nerușinare "pericolul" meseriei de politician cu cel la care se expun...

Posted by Marian Munteanu on Saturday, September 24, 2016

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews