ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marian Munteanu, candidatul PNL la Primăria Generală, a anunțat, marți seara, pe Facebook, că a decis și inițiat cesiunea acțiunilor pe care le deține în societăți comerciale, precum și retragerea sa din unele organizații neguvernamentale.

”Dragi prieteni, astăzi am decis și inițiat cesionarea tuturor părților sociale pe care le dețin în societăți comerciale”, a anunțat Marian Munteanu.

În același timp, candidatul PNL a precizat că se va retrage și din unele organizații neguvernamentale în care a activat.

”Doresc ca activitățile mele politice să nu aibă efecte asupra activităților pe care aceste entități le dezvoltă sau asupra unor oameni care nu sunt implicați politic. Din același motiv am inițiat retragerea mea din unele organizații neguvernamentale”, a mai afirmat Munteanu.